Hier is alles RCF/DB technologies
           De beste prijs altijd en overal! 

Over ons  

Het bedrijf Wouww Geluidsinstalaties is al sinds 1999 actief in de muziekwereld als DJ op de planken, maar ook in de verkoop van speakers en speakersystemen. 

De merken die wij leveren zijn RCF en DB Technologies. Deze gerenommeerde merken hebben zich inmiddels ruimschoots bewezen in alle professionele toepassingen.  Velen weten de weg te vinden naar deze website, en kijken naar de nieuwe ontwikkelingen en het assortiment actieve speakers en PA-toepassingen.

Ook voor de grotere line-array systemen bent u hier aan het juiste adres. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u, zodat u de juiste keuze kunt maken. 

We hebben regelmatig speakers op voorraad, die we u kunnen laten horen of een demo. Vaak weten onze klanten wat zij nodig hebben, en een rechtstreekse levering naar het eigen adres is dan ook de meest gebruikte optie.


Onze voordelen op een rijtje:

  • snelle levering vaak voor 12 besteld , volgende dag in huis, rechtstreekse import uit Keulen (Duitsland).
  • u betaald na de levering.
  • goede nazorg, technische ondersteuning.
  • geen tussenhandel. Transparant en helder.
  • al 20 jaar ervaring met RCF /DB technologies..
  • wenst u een offerte , klik dan op  Offerte aanvragen.

Veel artiesten, DJ's, theatermensen entertainers, maar ook particulieren bestellen de producten van RCF /DB technologies. En gaat er eens een keer wat stuk, dan staan wij klaar om dit samen met de technische dienst op te lossen.

Op de pagina  Route en Contact  staat alle info om ons te bereiken. Natuurlijk kunt u bellen, een email sturen, of het contactformulier invullen op deze site.

 Voor alle specifieke info over de speakers RCF en DB technologies kunt u ons andere site  speakerstunter bezoeken.  

Op onze  pagina   Producten RCF en  Producten DB technologies ziet u een overzicht wat RCF en DB Technologies u te bieden heeft.
Hieronder alvast een voorproefje!

 

 

RCF producten
 

 

DB technologies producten